Fakka met Jou

Fakka met jou, wat doe je nou! 

Weet jij eigenlijk wat dat betekent bro? Bro! Waarom is er niet zo’n fijne naam voor meiden ? Waarom zijn dat dan chi- meiden, chikkies of bitches? Fakka met jou! Zie hoe het beeld tegenover vrouwen zo ongemerkt verslechterd. 

Het is zo fijn om bij een groep te horen. Het maakt dat je je sterker voelt. Maar let op : weet je nog die keer dat alle collega’s  zich tegen jou keerde,  door 1 persoon, die ze allemaal achterna liepen? Ze vroegen niet eens naar jouw kant van het verhaal.

Het is o zo belangrijk om jezelf te zijn en zelf je mening te vormen. Want als de wereld achter de verkeerde aanloopt, wordt het voor je het weet een hel in plaats van een leven. Dat heeft de geschiedenis al heel vaak bewezen.

Mel en Den willen met dit zelfgeschreven lied , de boodschap meegeven dat het heel erg belangrijk is om je te onderscheiden. En niet alleen qua uiterlijk. Durf je mening te geven, uiteraard zonder iemand te kwetsen.

Ik ga juist graag met je om omdat jij anders bent dan de rest!