New EP Figurants-Figuranten

Uit de delta van Maas en Rijn weerklinkt de eighties synth-rock, postpunk sound van 32 Ohm op hun nieuwe EP Figurants-Figuranten. Figurants – EP by 32 Ohm | Spotify

Producer Thomas Valkiers | Hightime Studio (o.a. High High, Haunted Youth, Equal Idiots, XINK) heeft de sound en passie van 32 Ohm perfect gevangen in zes gloednieuwe tracks. Uiteenlopend van dreamy synth-pop tot snijdende punkrock en de eigen versie van Neue Deutsche Welle.

32 Ohm verwerkt in de tracks de steeds sneller veranderende wereld met thema‚Äôs als vervreemding (Figurants, Maschinenstadt), escapisme (Off the Grid) maar ook fit blijven (Popgymnastik en MMA Rooky). Altijd in een combinatie van diepe ernst en humor. Post-Weltschmerz zoals we dat zelf noemen. 

Naast de streamingplatforms en bandcamp (Figurants – Figuranten | 32 Ohm (bandcamp.com)) is Figurants – Figuranten ook beschikbaar in een gelimiteerde oplage van 200 stuks vinyl. Een klassieke eighties vinyl EP van 12 inch, af te spelen op 45 toeren voor een extra hoge geluidskwaliteit. Een eerste review is te vinden op 32 Ohm verrast met nieuw werk in Poppodium Volt – Limburg – 3voor12 (vpro.nl)