Inkt – Ik weet dat jouw liefde me gaat breken

Op de laatste dag van zijn opleiding aan de Wisseloord Academy liet producer Ward Reijmerink Joker horen aan head of A&R van BMG Nederland Erroll Antonie en Wisseloord CEO Malik Berrabah. Deze track maakte zo veel indruk dat ze twee weken later hun eerste publishing deal te pakken hadden.
4 februari 2022 brengt het Nederlandse songwritersduo INKT hun nieuwste single Joker uit. Een radicale ode aan de blinde liefde. De wil om zo sterk lief te hebben dat de pijn een kleine bijkomstigheid is. Net zo compromisloos als de tekst is de productie: alle toeters en bellen weggestript, met als resultaat een poptrack waar er geen andere van in Nederland is. Nederlandse indie voor fans van Bon Iver, Eefje de Visser en Sam Smith.
INKT maakt melancholische indiepop met eigenzinnige Nederlandse teksten over alledaagse dingen. Een lang gesprek op een warme zomeravond. Een verhitte discussie en suizende oren. De wind die om je gezicht slaat als je aangeschoten naar huis fietst Elke track de soundtrack voor een film die niet bestaat. Oprecht en emotioneel, intiem en meeslepend.
Het Amsterdamse stel heeft een lange staat van dienst. In 2018 presenteerden ze hun debuutalbum in een uitverkocht TivoliVredenburg. Na een flinke muzikale omzwerving en de geboorte van hun dochter hebben ze hun muzikale thuis gevonden.