PIEN’S BACK IN AMSTERDAM

PIEN komt weer naar Nederland met een hele speciale nieuwe show in Amsterdam!

Ze treedt live op met haar ‘THE REAL DEAL’ show in het Scala Amsterdam Theater van 17 t/m 28 juli. Haar authenticiteit, loepzuivere stem en krachtige performance maken dit tot een uniek avondje uit. Kom je ook genieten van PIEN?

PIEN is singer-songwriter. Opgegroeid in Santpoort en woont inmiddels een aantal jaren in London. ‘THE REAL DEAL LIVE’

De show is gebaseerd op haar (online) Instagram video reeks ‘THE REAL DEAL’, waarin ze thema’s bespreekt over haar leven als singer-songwriter in Londen. Thema’s zoals haar persoonlijke ervaringen als artiest, wonen in the UK na Brexit, songwriting en nog veel meer komen voorbij in haar muzikale nieuwe show.

Natuurlijk zingt PIEN haar eigen succesvolle nummers zoals ‘WTF’ en ‘Clouds’ en haar laatst uitgebrachte single ‘Old’. Maar dit gaat ze niet alleen doen. Teun Polderman begeleidt haar, net als vorig jaar tijdens het muziekfestival ‘Summer Park Sessions’. Teun is net afgestudeerd aan het Conservatorium in Haarlem en naast zijn eigen projecten speelt hij ook met artiesten zoals Oliver Aron en Marissa Ellis.

Een bijzondere avond uit De voorstelling ‘THE REAL DEAL LIVE’ is te zien bij het Scala Amsterdam Theater in Amsterdam van 17 t/m 27 juli. De voorstelling is in het Engels en duurt 20 minuten. De voorstelling wordt 3 keer op een avond gespeeld als een soort roulette. Bij het Scala Theater kan je hapjes en drankjes bestellen tussen de voorstellingen door en zie je minimaal 2 voorstellingen van nieuwe makers en artiesten voor een klein bedrag.