Verspreid over 2021 zal Three Little Clouds verschillende muziekbundels releasen, first up: Cloudy Exploration (side A).

Welkom bij de coming of age van Three Little Clouds. Uitgevlogen en vliegende. Nieuwe muziek hangt in de lucht en elk seizoen van 2021 dalen er nieuwe tunes neer. We gaan met Three Little Clouds op reis langs nieuwe werelden.

Next up is “Cloudy Exploration”. De Clouds komen altijd in multiple shades. Het spelen van verschillende genres – funk, hiphop, pop en dance – is het format geworden. Het ruimteschip van Three Little Clouds landt op verschillende planeten en via het bijpassende artwork wordt de expeditie gecommuniceerd.

Ze weten al bijna niet meer wat spelen voor publiek betekent. In de leegte van dat gemis hebben de bandleden van alles aangeleerd, waardoor de muziek beschikt over een eigen productie en een eigen mix. Niemand anders heeft aan deze tracks gezeten. Een rauwe, eerlijke weerspiegeling van de altijd veelbelovende liveshows.

Three Little Clouds staan bekend om hun glorieuze, dynamische shows. De podia zijn territoriaal gemarkeerd met funk, fun en zweetdruppels. Meestal draagt niemand een shirt. Het publiek kan en zal niet stilstaan. Waar op vele festivals het gras dansend werd platgetrapt, kan de zeskoppige band nu alleen op tour met hun ruimteschip.

Ondanks dat in 2020 alles op z’n gat lag, is Three Little Clouds genomineerd voor de Zilveren Notekraker – een erkenning van en een aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent en speelde ze bij Apollo Theater Special bij DWDD.

Dit is pas het begin. Het weerbericht van Three Little Clouds staat op groovy. Verwacht nieuw material ieder seizoen.