TuskHead: Aandacht voor Mentale Gezondheid met ‘Breaking The Man’

Leerdam, 2 mei 2024 – Vandaag heeft de getalenteerde muzikant Patrick van Zandwijk, beter bekend als TuskHead, een diepgaande akoestische interpretatie uitgebracht van zijn hitnummer ‘Breaking The Man’. Dit ontroerende nummer belicht de uitdagingen rond mentale en fysieke gezondheid in onze moderne samenleving.

“Sinds 2023 ben ik persoonlijk geconfronteerd met de gevolgen van de ziekte van Crohn,” deelde Patrick. “Deze diagnose heeft zowel fysiek als mentaal een enorme impact gehad op mijn leven en dat van mijn dierbaren.” Met ‘Breaking The Man’ wil ik bewustwording creëren over het belang van een goede mentale gezondheid en tegelijkertijd het stigma doorbreken. Het moet duidelijk worden dat het oké is om je niet altijd oké te voelen en om hulp te zoeken wanneer nodig.”

Voor de bijbehorende video en artwork heeft Patrick samengewerkt met fotograaf Jonathan Ferede, die bekend staat om zijn vermogen om de intieme en kwetsbare kant van muziek vast te leggen. “Jonathan begrijpt precies hoe hij het verhaal achter de muziek moet vastleggen,” aldus Patrick.

Met ‘Breaking The Man’ brengt TuskHead een krachtige boodschap van acceptatie, begrip en steun voor iedereen die worstelt met mentale gezondheid. Het nummer is nu beschikbaar op alle streamingplatforms.