Nieuwe Single ‘Bang In Het Donker’ Van Emilia Mabel Verlicht De Duisternis Met Een Spectaculaire Videoclip

Haarlem, 27 maart 2023- Na de zoektocht naar haar geluid, keert Emilia Mabel terug met een krachtige boodschap verpakt in haar nieuwe single ‘Bang In Het Donker’. Na het succes van haar laatste release ‘Leuk Zolang Het Duurt’ in juli 2023, heeft Emilia Mabel een jaar lang in de studio doorgebracht, op zoek naar haar unieke geluid en artistieke visie. 

Met ‘Bang In Het Donker’, gepland voor release 12 april 2024, duikt Emilia Mabel dieper in haar persoonlijke angsten en demonen. Het nummer weerspiegelt haar worsteling met de duisternis, waarbij ze zich geconfronteerd ziet met haar innerlijke demonen die in het donker aan het licht komen. 

Emilia Mabel deelt: “Deze track gaat over mijn eigen angsten en kwetsbaarheden. Het is een uitdrukking van mijn gevecht met het donker, waarbij ik anderen hoop te inspireren om hun eigen innerlijke demonen te confronteren en te overwinnen. Bovenal wil ik ze vertellen dat ze dat gevecht niet alleen voeren.”

Naast de indrukwekkende muziek heeft Emilia Mabel ook een videoclip geproduceerd voor ‘Bang In Het Donker’, waarin maar liefst 21 company dansers schitteren. Onder leiding van gerenommeerde choreografe Tahnee Masela, belooft de videoclip een visueel spektakel te zijn dat de boodschap van het nummer versterkt. 

De wereldpremière van de videoclip zal plaatsvinden op 28 april in Cinema Floralis te Lisse. Tijdens deze exclusieve vertoning zullen de dansers ook live optreden, waardoor het publiek een unieke en meeslepende ervaring zal beleven. 

‘Bang In Het Donker’ zal beschikbaar zijn op alle belangrijke streamingplatforms vanaf 12 april 2024. Voor meer informatie over Emilia Mabel, haar muziek en de videoclip première, volg haar op social media en blijf op de hoogte van de laatste updates (@emiliamabelofficial). 

Over Emilia Mabel: 

Emilia Mabel is een getalenteerde zangeres, singer-songwriter en danseres. Ze staat bekend om haar authentieke geluid, eerlijke teksten en uitgesproken muzikale keuzes. Met een groeiende fanbase en een indrukwekkend muzikaal repertoire, blijft Emilia Mabel een opkomende kracht in de muziekindustrie. 

Voor interview-aanvragen, optredens en andere persgerelateerde verzoeken kunt u een mail sturen naar: mabellamers@hotmail.com