Brieven nieuwe single van Calixte

‘Brieven’ is de prachtige nieuwe singel van Calixte te beluisteren op alle platforms!  

Het nummer gaat over de aanwezigheid van een geliefd persoon die er voor iemand fysiek niet meer is, maar wiens aanwezigheid altijd voelbaar is achter lagen oud behang. Het lied benadrukt het belang van het uiten van gevoelens en het verlangen naar communicatie met degene die gemist wordt. Met dit prachtige nummer worden luisteraars uitgenodigd om hun eigen brieven naar boven te sturen en de hoop niet te verliezen dat hij of zij die gemist wordt toch stiekem toekijkt.

Met zijn warme stem en Nederlandse gitaarliedjes zorgt Calixte voor een waar luisterfeest waarbij je het haardvuur voelt knisperen. Romantisch, vaak melancholisch met referenties aan Bram Vermeulen, Huub van de Lubbe &  Alex Roeka. De zanger met Brabantse roots woont in Amsterdam en is buiten de muziek werkzaam als filmmaker.

Brieven is de opmaat naar de EP ‘ Met een beetje goede wil’ die op 18 mei dit jaar verschijnt! Geproduceerd en gearrangeerd door Marc van den Bergh van Berghasmusicproductions