EEN ARTISTIEKE ODE AAN DE BELEVINGSWERELD VAN JONGEREN: THE ART OF BEING YOUNG – ROBIN STORM

Let op: geen standaard singer-songwriter tracks maar uplifting popmuziek vol met catchy melodieën, spot-on lyrics en Soul!

Met zijn debuut-EP ‘The Art Of Being Young’ geeft talentvolle muzikant Robin Storm een ongefilterd inkijkje in de emoties die komen kijken bij het opgroeien. Van zijn 15e tot 25e schreef Robin Storm heel veel liedjes. Een selectie van deze liedjes vormt ‘The Art Of Being Young’: een muzikaal verhaal waarmee de kwetsbaarheid van tieners/jongvolwassenen wordt gevierd. ‘The Art Of Being Young’ is vanaf nu overal te beluisteren! Om de release te vieren gaf Robin Storm op 8 februari samen met zijn band een concert in BIRD, Rotterdam.

Zolang hij zich kan herinneren heeft Robin Storm al passie voor muziek. Hij studeerde af als drummer aan het Rijn IJssel college in Arnhem. Maar de muzikale reis van de 25-jarige muzikant begon pas echt toen hij zelf liedjes ging schrijven en uitvoeren. Zijn track ‘Duly Love’, die ook op de EP staat, is inmiddels meer dan 9,5 miljoen (!) keer gestreamd op Spotify. En nadat Robin Storms meest recente liedje ‘Let Me Be Your Man’ de Maxplaat op NPO Radio 5 werd, is het nu tijd voor de release van zijn bijzondere debuut-EP.

In zijn liedjes zingt Robin Storm op prachtige en openhartige wijze over de worstelingen en triomfen van een ingewikkeld doch prachtig tijdperk uit zijn leven. Zijn track ‘Nothing On You’ gaat bijvoorbeeld over zelfontdekking en persoonlijke groei. Door de inspirerende songtekst, heerlijke melodieën en stevige four-on-the-floor beat zit je binnen no-time in een positieve stemming en voor je het weet zing je de gehele songtekst met Robin Storm mee. Luister nu ‘Nothing On You’!

Door zijn originele manier van schrijven betrekken luisteraars ongemerkt de verhalen van Robin Storm op hun eigen ervaringen. De muziek die hij ooit op zijn kamer schreef om een beetje grip te krijgen op de onbegrijpelijke wereld, is nu met zijn eigen band uitgewerkt tot heerlijke popmuziek. Liedjes van Robin Storm worden daarom al jaren beluisterd vanuit Spotify-playlists zoals als ’t Koffiehuis en Morning Tea.

De avond voor de release, op 8 februari, organiseerde Robin Storm samen met zijn band een uniek concert in BIRD Rotterdam, waar hij zijn EP op spectaculaire wijze heeft gepresenteerd.