Nieuwe Nederlandse Popmuziek: De Sterrenwacht – Duivel Van De Dansvloer

De Sterrenwacht (Daniël de Booij 1992 & Ruud Wensink 1984) maakt Nederlandstalige pop. Soms akoestisch, soms vol elektronisch, meestal een mix van beide. Daniël opgegroeid in ’t Gooi en Ruud in Twente. Gloednieuw en met trots presenteren ze hun nieuwe single >>DUIVEL VAN DE DANSVLOER<<  een knaller van een track!    (releasedatum: 15 December 2023). 

Duivel Van De Dansvloer

Het nummer Duivel Van De Dansvloer is een elektronische poptrack vol energie. Een herkenbare situatie in het diepst van de nacht. Tegen beter weten in lijkt alles mooier en beter dan het eigenlijk is. Wie kan deze verleiding weerstaan? Duivel Van De Dansvloer wordt uitgebracht samen met een videoclip. Deze video wordt het vervolg op de vorige muziekvideo van Stroboscopenogen. Volg de reis, het avontuur en het mysterie! 

Onmiskenbaar herkenbaar

Alles door Daniël & Ruud geschreven, gecomponeerd, gespeeld, gezongen en geproduceerd in hun eigen studio. Het plaatje wordt compleet door gevatte vocalen met hier en daar een knipoog. Dit maakt het sterrenwachtgeluid onmiskenbaar herkenbaar. Uitgebracht onder het eigen label samen met visuals en video’s van eigen hand. “Duivel Van De Dansvloer” is alweer de vierde single van De Sterrenwacht.

Achtergrond

Daniël is afgestudeerd als muziekproducer aan het conservatorium in Haarlem. Ruud als Industrial Designer aan Universiteit Twente. Nieuwe gave dingen creëren is waar het om draait. Al jong zijn beide in de muziek actief. Ruud meestal op bas, Daniël vooral in de studio. Na Rock, Punk, Singer Songwriter, Dance en Elektronisch hebben ze hun krachten gebundeld en zijn ze weer terug bij hun roots met Nederlandse Pop. De Sterrenwacht!