Dat liefde niet altijd eerlijk is, weet ‘Duly Love’ zanger Robin Storm als geen ander…

Liefde is ingewikkeld, ook voor talentvolle singer-songwriter Robin Storm. Op zijn nieuwe single Let Me Be Your Man legt hij op geheel eigen wijze uit hoe liefde prachtig, maar toch oneerlijk kan zijn. De track, die op 29 september uit komt, is onderdeel van Robin Storms debuut-EP The Art Of Being Young, die binnenkort overal te beluisteren zal zijn.

“It feels like i’m running around in circles, chasing a heart that I can’t seem to win”, zingt Robin Storm in de opening van het liedje. Vanaf het begin is het duidelijk: Robin Storm is verliefd. Toch gaat dit lied niet alléén over liefde, maar ook over nemen van risico’s en geloven in een betere toekomst samen met een geliefde. Geïnspireerd door Rex Orange County, met een catchy melodie en een herkenbare tekst die je raakt, is Let Me Be Your Man een heerlijk nummer om bijvoorbeeld mee te zingen in de auto.

Stilte vóór de Storm

Je kunt Robin Storm kennen van zijn grootste hit (tot nu toe) ‘Duly Love’, die inmiddels ruim 8.500.000 streams op Spotify heeft behaald. Robin Storm maakt al zijn hele leven muziek. Tijdens de studie Podiumkunsten ontdekte hij dat hij het zingen en schrijven van eigen muziek het állerleukste vindt om te doen. Robin Storm maakt easy-listening popmuziek met invloeden uit verschillende muzikale genres. Met 90.000 maandelijkse luisteraars op Spotify kan Robin Storm niet wachten om aan Nederland te laten horen wat hij met zijn goudeerlijke lyrics, loepzuivere stem en ritmische roots in zijn mars heeft.

Robin Storm speelt ook LIVE met zijn eigen band. Luister de track hier of bekijk hier hoe Robin Storm en zijn band het dak eraf spelen: