Where Everybody Knows Your Name

Gussy Q brengt nieuw geluid in Rabobank’s reclamecampagne De Rabobank kondigt trots de lancering aan van haar nieuwste reclamecampagne, waarin het opkomende talent Gussy Q de hoofdrol speelt.

Met zijn unieke poprock geluid brengt hij de gelijknamige cover uit de jaren 80 opnieuw tot leven en maakt hij het nummer nog aanstekelijker dan ooit tevoren.

Gussy Q’s muziek zal vanaf april te horen zijn op de Nederlandse televisie en zal gedurende de komende twee jaar dienen als statement voor de Rabobank. Zijn frisse en vrolijke sound zal miljoenen huishoudens bereiken en ongetwijfeld veel mensen aan het dansen krijgen.

Gussy Q is een perfecte aanvulling op de Nederlandse muziekindustrie en past naadloos in NL-playlists. Zijn muziek is herkenbaar en vertrouwd, waardoor mensen meer van hem willen horen. De Rabobank is dan ook verheugd om samen te werken met deze getalenteerde artiest en is ervan overtuigd dat zijn muziek een grote impact zal hebben op de campagne.

“We zijn verheugd om samen te werken met Gussy Q en zijn aanstekelijke muziek te delen met ons publiek”, aldus een woordvoerder van de Rabobank. “Zijn sound past perfect bij onze campagne en we zijn ervan overtuigd dat zijn muziek een groot succes zal zijn bij ons publiek. We kunnen niet wachten om de reacties te zien op onze nieuwe reclamecampagne.”

De Rabobank nodigt iedereen uit om te luisteren naar Gussy Q’s muziek en te genieten van zijn unieke poprock sound. Het is een geweldige manier om de dagelijkse routine te doorbreken en wat plezier toe te voegen aan het leven.

Voor meer informatie over Gussy Q en zijn muziek, bezoek zijn website of sociale media-accounts. https://linktr.ee/gussyq