Intergalactic Lovers

Intergalactic Lovers brengt nieuwe single Bobbi uit

Na een vier jaar lange onderbreking, enkele persoonlijke tegenslagen en een onstuimige ontmoeting met Covid-19, is de succesvolle en populaire Belgische band Intergalactic Lovers terug op het toneel.

Vandaag is de single Bobbi verschenen. Deze is afkomstig van hun nieuwe album dat voor begin 2022 gepland staat. Meer release informatie volgt nog.

Over Bobbi, dat gaat over liefde in al zijn vormen, zegt de charismatische en expressieve frontvrouw Lara Chedraoui het volgende:

“Hoe corny dit ook mag klinken, Bobbi staat symbool voor de enorme magie die we allemaal kennen als l-i-e-f-d-e. En wat hebben wet liefde nodig op dit moment! Beschouw Bobbi als je dagelijkse dosis natuur en leven, je metgezel in donker en licht. Deze song is de reminder dat liefde – aka Bobbi aka wie of wat jij ook kiest – er altijd zal zijn, ook in deze bizarre en vervreemdende tijden. Join our Intergalactic Mission. Spread the word; love is a-coming!”

Bobbi geeft alvast een eerste indruk van wat we van de aankomende langspeler kunnen verwachten, namelijk frisse met elektronische invloeden verrijkte indiepop liedjes vol aanstekelijke melodieën en de innemende zang van Lara, die alles met elkaar verbindt.