Judy Blank feat. Dylan Earl – Never Said A Word

Singer-songwriter en verhalenverteller Judy Blank deelt haar verbluffende nieuwe single en video feat. Dylan Earl, ‘Never Said A Word’ morgen om 10:00. De single is afkomstig van haar 7inch Record Store Day release (uit op 17 juli) ‘Never Said A Word / Throwing Lines’.

Jonge harten, oude zielen. De liberaalste cowboy van de V.S. ontmoette de Nederlandse koningin van de Americana in zijn thuisstaat, “the Great Damn State Of Arkansas”, in de herfst van vorig jaar. De twee werden vrienden terwijl ze door het verbluffende landschap van de Ozark Mountains reden. Ze filosofeerden over het leven terwijl ze sterke margarita’s dronken en kwamen er al snel achter dat ze een passie deelden voor old school country songs. Ze begonnen al snel samen songs te schrijven, ‘Never Said A Word / Throwing Lines’ is daarvan het resultaat.

Judy zit momenteel in quarantaine in Londen, ze zou samen met Dylan Earl op Black Deer Festival spelen later deze maand. maar dat is helaas gecanceld. Ze hebben inmiddels wel andere shows in het VK op de planning staan, waaronder 24 juni in St Pancras Old Church. Ze is als een van de weinige buitenlandse artiesten in het VK en mede daarom erg in trek. En ze is een van de, of misschien wel de eerste Nederlandse artiest die weer eens in het VK mag spelen.