MILO

MILO brengt nieuwe single ‘What’s The Matter’ uit

Vanaf vandaag is de gloednieuwe single van MILO, genaamd ‘What’s The Matter’, officieel uit. Het is een alternatieve rocktrack die een gevoel van kracht uitstraalt. De tekst illustreert een situatie die herkenbaar is voor velen, hoewel er weinig over gesproken wordt.

Afgelopen november bracht MILO hun debuutalbum ‘Bright Flowers Of Indigo’ uit, middenin de pandemie. De band kreeg het voor elkaar om een albumreleaseshow te organiseren in poppodium Hedon, Zwolle. Door groot enthousiasme van hun fans werden zelfs twee uitverkochte shows gegeven. Lovende recensies volgden, zowel nationaal als internationaal.

Tijdens de lockdown richtte de band zich op het schrijven en opnemen van nieuw materiaal, totdat ze plotseling een volledig geproduceerde track terugvonden die het debuutalbum niet had gehaald: ‘What’s The Matter’. Bij deze bonustrack was zelfs een muziekvideo bij het nummer gemaakt, wat dit verrassingspakket compleet maakte. Het voelde als de vondst van een verloren schat.

MILO besloot ‘What’s The Matter’ alsnog op single uit te brengen om iets extra’s aan hun fans te kunnen geven. Een song over dat onheilspellende gevoel als je ‘s nachts in je eentje naar huis loopt, over het gevoel dat er ogen in je rug boren en hoe mannen en vrouwen zo’n situatie compleet anders ervaren.